Υλικά
- 1-1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κουτ. σούπας άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα και ντομάτα TRADIFRESH
- 1/2 κρεμμύδι ξερό
- 1 καρότο
- Αλάτι-Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Δυόσμο
- Μαϊντανό
- 2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
Στήσιμο
- 8 ψωμάκια για Burger
- 1 αγγούρι
- 1 ντομάτα
- Σπιτική κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά με το άλειμμά, το καρότο και το κρεμμύδι τριμμένο.
- Συνεχίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά και Αλατοπίπερώνουμε.
- Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τη φρυγανιά και ξεκινάμε το ζύμωμα.
- Καλό είναι να ζυμώσουμε για 15 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν όλα ένα και να δέσουν μεταξύ τους!
- Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τοποθετούμε τα μπιφτεκάκια μας βάρους 120-150γρ.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς περίπου για 30 λεπτά.
- Ξεκινάμε το στήσιμο τοποθετούμε λίγη σπιτική κέτσαπ στο ένα κομμάτι του ψωμιού τοποθετούμε το μπιφτεκάκι μας και βάζουμε ροδέλες αγγουριού και ντομάτας.
Επιπλέον: Mrs Olivespoon
Καλή επιτυχία!