Αλείμματα πιπεριάς Φλωρίνης

tradifresh-favicon

Η ποιότητα της πρώτης ύλης για την παρασκευή των προϊόντων της επιχείρησης με βάση τις πιπεριές Φλωρίνης αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα και ακολούθως ο τόπος παραγωγής οποίος είναι η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας. Άλλα χαρακτηριστικά στα οποία στηρίζεται η επιλογή της πρώτης ύλης είναι το άρωμα, η γεύση, το χρώμα, η ποικιλία αλλά και γενικότερα εξωτερικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου προϊόντος. Μερικά από τα χαρακτηριστικά, τα οποία ακολουθεί η επιχείρηση για τις πρώτες ύλες είναι τα παρακάτω:

  • μήκος 12-14cm και διάμετρο 3-4cm με γλυκιά γεύση και παχιά τοιχώματα
  • έντονο κόκκινο χρώμα και η εξωτερική επιφάνεια του περικάρπιου να είναι λεία, γυαλιστερή και χωρίς αλλοιώσεις από αρρώστιες ή άλλες αιτίες
  • οξύτητα (pH) 3,0 – 3,4

Η μέθοδος παρασκευής των τελικών προϊόντων γίνεται με εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας με προσανατολισμό στην παράδοση ώστε να μην επηρεάζονται ή καταστρέφονται τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της πιπεριάς.

Παρασκευάζονται συνήθως τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη, κατά την περίοδο δηλαδή, όπου οι πιπεριές ωριμάζουν και αποκτούν το κατάλληλο χρώμα, τα κατάλληλα σάκχαρα και μια ωραία γεύση και άρωμα.

Στόχος μας είναι κάθε προϊόν να αποτελεί ένα 100% φυσικό προϊόν σε όλα τα στάδια της παραγωγής του χωρίς συντηρητικά ή άλλα συστατικά βιομηχανικής επεξεργασίας. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, είναι υψηλής διατροφικής αξίας και φέρουν πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.

Όλα τα συστατικά παράγονται στο νομό Φλώρινας με μεθόδους ορθής πρακτικής γεωργίας. Συλλέγονται και μεταποιούνται φρέσκα εντός λίγων ωρών ώστε να διατηρούν όλα τα αρώματα, την γεύση και την ποιότητα τους. Κατάλληλο και πιστοποιημένο προϊόν για χορτοφάγους και vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά, φυσικό προϊόν και πλήρως ελεγμένο για υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Παστεριωμένο προϊόν το οποίο φέρει ταινία ασφαλείας για μεγαλύτερη εξασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής κατανάλωσης του προϊόντος. Ιδανικό για την μεσογειακή διατροφή και συνδυάζεται υπέροχα με όσπρια και φρέσκα μυρωδικά από την Δυτική Μακεδονία. Σερβίρεται επίσης μόνο του ως dip ή dressing σε σαλάτες.

πιπεριά-φλωρίνης-φιλέτο

Πιπεριά Φλωρίνης - Φιλέτο

Είμαι το φιλέτο ψητής πιπεριάς Φλωρίνης Λυγκίστης, ντυμένη στα κόκκινα από μικρή. Όλοι είναι φίλοι μου και με προτιμούν έτσι όπως είμαι και με απολαμβάνουν. Δεν τους χαλώ και εγώ το χατίρι από το πρωί έως το βράδυ και τους συνοδεύω με ότι θέλουν στο πιάτο τους. Σάντουιτς, σνακ, μπέργκερ, σκέτη ή ακόμη και σε γλυκάκι όπως από και σε τόσα άλλα….

tradifresh-favicon

Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
απαλό

Είμαι η Λυγκήστις, ένα απαλό άλειμμα από ψητή πιπεριά Φλωρίνης χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε βιταμίνες, υγιεινό και ανυπομονώ να με  φας! Μου αρέσει πολύ όταν με συνοδεύουν σε αλμυρά ή γλυκά πιάτα, ντρέσινγκ σε σαλάτες ή ντιπ. Ασφαλές να καταναλωθεί από όλες τις ηλικίες και μη αλλεργιογόνο

άλειμμα-πιπεριάς-φλωρίνης-απαλό

tradifresh-favicon
άλειμμα-πιπεριάς-φλωρίνης-καυτερό

Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
καυτερό

Είμαι η καυτερή Λυγκίστης, ένα άλειμμα  ψητής πιπεριάς Φλωρίνης. Είμαι HOT  αλλά μάλλον όχι για όλους…. Ίσως μόνο για αυτούς που με θέλουν πραγματικά.!!! Αναζητώ συντροφιά με πίτσα & διάφορα τυριά, σάλτσα αραμπιάτα & διάφορα ζυμαρικά της αρεσκείας σας, καλτσόνε με γέμιση από διάφορα κρεατικά της προτίμησης σας, ντιπ για πατάτες τηγανιτές, τυροκαυτερή, κ.ά.

tradifresh-favicon

Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
με μελιτζάνα

Είμαι η Λυγκίστης, ένα άλειμμα  ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και συνάντησα την μελιτζάνα για να σου προσφέρω μια υπέροχη, γευστική, υγιεινή, χωρίς συντηρητικά και απολαυστική εμπειρία στον ουρανίσκο. Ανυπομονώ να με γευτείς και να με συνοδεύσεις με οποιοδήποτε κρέας της επιλογής σου …απογειώνοντας τα κυριακάτικα BBQ με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

άλειμμα-πιπεριάς-φλωρίνης-με-μελιτζάνα

tradifresh-favicon
άλειμμα-πιπεριάς-φλωρίνης-με-ντομάτα-καρότο

Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
με ντομάτα και καρότο

Είμαι η Λυγκίστης, ένα άλειμμα  ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και με τους φίλους μου το καρότο και την ντομάτα αποφάσισα να σου δώσω μια μοναδική ευκαιρία να με απολαύσεις και να με δοκιμάσεις με 1000 τρόπους ώστε να δημιουργήσεις μικρά θαύματα μέσα στην κουζίνα σου. Περιμένω να με αξιοποιήσεις σε πολύχρωμους συνδυασμούς όπως όσπρια, πίτσα, κριθαρώτο, γαρίδες κ.ά.

tradifresh-favicon

Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
με ντομάτα και μελιτζάνα

Είμαι η Λυγκίστης, ένα άλειμμα  ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και μαζί με την ντομάτα και την μελιτζάνα ήρθαμε για να σου δώσουμε μια διαφορετική γαστρονομική πρόταση που θα απολαμβάνεις από την αρχή έως το τέλος και σε κάθε μπουκιά… μην αργήσεις να με γευτείς μέσα σε μπέργκερ ή γεμιστό μπιφτέκι, κις λορεν (τάρτα), διάφορες πίτες της επιλογής σου, γεμιστά λαχανικά ή στιφάδο.

άλειμμα-πιπεριάς-φλωρίνης-με-ντομάτα-μελιτζάνα

«Ο πλούτος και η αξία της φύσης στο τραπέζι σας»

tradifresh-favicon
Scroll to Top