Υλικά
- 1 συσκευασία έτοιμα πεϊνιρλί Καραμολέγκος
- Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης TRADIFRESH
- Πέστο βασιλικού
- 150γρ. Μαστέλο Κατσικάκι
- 8-10 Ντοματίνια
- Ζαμπόν ψητό
- 8-10 Ελιές
- 20γρ.Φέτα
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τα πεϊνιρλί.
- Με ένα κουταλάκι προσθέτουμε σε κάθε πεϊνιρλί μια δόση από το άλειμμα πιπεριάς. Απλώνουμε να πάει παντού.
- Συνεχίζουμε με το πέστο βασιλικού που προσθέτουμε λίγο και το απλώνουμε πάνω από το άλειμμα πιπεριάς.
- Βάζουμε το ζαμπόν το τριμμένο μαστέλο και από πάνω τοματινια κομμένα στη μέση.
- Βάζουμε ελιές και τρίβουμε λίγη φέτα πάνω από κάθε πεϊνιρλί.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να λιώσει το τυρί.
Δεν χρειάζεται κάτι άλλο απλά απολαύστε το!
Επιπλέον: Mrs Olivespoon
Καλή επιτυχία!