7η EXPOTROF-invitation

7η EXPOTROF «The Greek Fine Food Exhibition»

Η έκθεση τροφίμων και ποτών EXPOTROF η οποία έλαβε χώρα φέτος από 24-26 Ιανουαρίου 2020 έχει γίνει πλέον θεσμός και ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις καθώς προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου με αυξανόμενους ρυθμός ανά έτος.

Η εταιρεία, TRADIFRESH, μέλος του επιμελητηρίου μας, έλαβε μέρος φέτος για πρώτη φορά μόλις τέσσερις μήνες μετά την ίδρυση της καθώς ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2019. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών EXPOTROF προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό ιδιαίτερα προϊόντα της πιπεριάς Φλωρίνης.

Η συμμετοχή της στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πηγές πάντα, κατάφερε να αναδειχθεί μέσα στις πέντε εταιρείες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν επιτυχία μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης καταξιωμένοι σεφ και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων εξαίροντας τις γεύσεις και την ποιότητα των προϊόντων μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και δείξατε ένα μεγάλο και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας. Θέρμες ευχαριστίες για την πλήρη στήριξη που μας παρείχαν το Επιμελητήριο Φλώρινας και η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε για όλους εσάς ώστε να δημιουργούμε ποιοτικά, νόστιμα και πρωτότυπα προϊόντα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη EXPOTROF το 2021.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Ιωάννης ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

Scroll to Top