Κριτσίνια σφολιάτας με άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης και φέτα

Εύκολα κριτσινάκια που όλοι θα τα λατρέψουν! Ιδανικό σνακ για το σχολείο αλλά και για ένα κρασάκι.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 3κ.σ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με καρότο και ντομάτα της ΤRADIFRESH
  • 3κ.σ. φέτα τριμμένη
  • Ελάχιστο μαύρο πιπέρι προαιρετικά
  • Λίγο αυγό με γάλα για το τέλος
  • Σουσάμι

Διαδικασία

  • Απλώνουμε το άλειμμα κ τη φέτα πάνω στη σφολιάτα. κόβουμε στη μέση το φύλλο και έπειτα σε λωρίδες πάχους περίπου 1,5 εκ.
  • Στριφογυρνάμε τη κάθε λωρίδα και απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με αυγό και γάλα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
  • Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια  γεύση εμείς επιθυμούμε, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα μόνο ελαφρώς η γεύση. Αυτό που έβαλα εγώ έχει μια ελαφριά καυτερή επίγευση καθώς περιέχει κ πράσινη καυτερή πιπεριά.

Επιπλέον: xenias_foodstories

Καλή απόλαυση!!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο