Εύκολα κριτσινάκια που όλοι θα τα λατρέψουν! Ιδανικό σνακ για το σχολείο αλλά και για ένα κρασάκι.
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 3κ.σ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με καρότο και ντομάτα της ΤRADIFRESH
- 3κ.σ. φέτα τριμμένη
- Ελάχιστο μαύρο πιπέρι προαιρετικά
- Λίγο αυγό με γάλα για το τέλος
- Σουσάμι
Διαδικασία
- Απλώνουμε το άλειμμα κ τη φέτα πάνω στη σφολιάτα. κόβουμε στη μέση το φύλλο και έπειτα σε λωρίδες πάχους περίπου 1,5 εκ.
- Στριφογυρνάμε τη κάθε λωρίδα και απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε με αυγό και γάλα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια γεύση εμείς επιθυμούμε, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα μόνο ελαφρώς η γεύση. Αυτό που έβαλα εγώ έχει μια ελαφριά καυτερή επίγευση καθώς περιέχει κ πράσινη καυτερή πιπεριά.
Επιπλέον: xenias_foodstories
Καλή απόλαυση!!