Μακαρονάδα
Βίγκαν
Καυτερή
Υλικά:
500γρ Μακαρόνια χωρίς γλουτένη
50γρ Ελαιόλαδο
4 μελιτζάνες (ξεφλουδίστε & ψιλοκόψτε σε μικρούς κύβους)
4 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης (ψιλοκομμένες σε μικρά ζάρια)
2 ντομάτες φρέσκες και ψιλοκομμένες σε ζάρια
50γρ Άλειμμα πιπεριάς Φλώρινης καυτερό
Εκτέλεση:
Φυσικά χρειάζεστε ένα τηγάνι
Βάλτε τις μελιτζάνες στο τηγάνι σε αργή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν οι χυμοί και αφήστετες να ξεκουραστούν.
Στο ίδιο τηγάνι βάλτε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και αφήστετες να βγάλουν τους χυμούς τους για λίγα λεπτά.
Προσθέστε τις μελιτζάνες στο τηγάνι με τις πιπεριές και προσθέστε τώρα το ελαιόλαδο.
Μετά βάζουμε τις ντομάτες στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα λαχανικά.
Προσθέστε το άλειμμα πιπεριάς Φλώρινης καυτερό και αφήνουμε σε αργή φωτιά για 10 λεπτά έως ότου τα λαχανικά να είναι μέτρια ωμά και τραγανά.
Σε μια κατσαρόλα προετοιμάζουμε τα μακαρόνια.
Σερβίρετε σε ένα ωραίο πιάτο ή μπολ σε εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας!