Υλικά:
- 500γρ φακές
- 200γρ άλειμμα κόκκινης ψητής πιπεριάς TRADIFRESH (με ντομάτα και καρότο)
- 1 λευκό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 50γρ ελαιόλαδο
- 500γρ νερό
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Πρώτα βάλτε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, μετά το κρεμμύδι και μετά τις φακές. Αφήστε 10 λεπτά να βγάλει τους χυμούς του. Στη συνέχεια, προσθέστε το άλειμμα κόκκινης ψητής πιπεριάς με ντομάτα και καρότο, αλάτι, πιπέρι και το νερό.
Αφήστε το να σιγοβράσει για 45 λεπτά και μετά αφήστε το να κρυώσει πριν σερβιριστεί στο τραπέζι σας!
Καλή όρεξη!