Ομελέτα φούρνου!

Σήμερα μαζί με την αγαπημένη TRADIFRESH σας ετοιμάσαμε μια ομελέτα φούρνου με φρέσκα χωριάτικα αυγουλάκια, καραμανληδικό λουκάνικο, άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης και φέτα..🌶
Υλικά:
4 φρέσκα αυγά ελαφριά χτυπημένα
1 μεσαίο λουκάνικο σε κομμάτια
1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι σε φετούλες
1 κ.γλ. πολτό σκόρδου
3κ.σ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Μισή μεσαία πιπεριά Φλωρίνης σε στικ
Λίγη τριμμένη φέτα
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το ξερό κρεμμύδι, τη πιπεριά και το λουκάνικο. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και το άλειμμα. Αδειάζουμε σε ένα ρηχό ταψάκι που το έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο. Αδειαζουμε τα αυγά χτυπημένα ελαφριά. Προσθέτουμε τη φέτα και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και προσθέτουμε και λίγο αλάτι. Πολύ προσεκτικά γιατί μπορεί να είναι αλμυρή η φέτα. Ψήνουμε στους 170° για περίπου 20 λεπτά.
Απολαμβάνουμε ζεστή με λίγη πράσινη σαλάτα. 💛
Συνταγή: xenias_foodstories
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο