Χρειάζεσαι μόλις 20′ για να φτιάξεις αυτό το πεντανόστιμο, ελαφρύ και λιγουρευτό burger.
Μην μου πεις ότι θα αντιστεκόσουν στο ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ! Και έχω να σου πω ότι το μαρίναρα στο θεϊκό άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα της TRADIFRESH, το έψησα, πρόσθεσα και μερικά ακόμα υλικά μαζί με λίγο έξτρα άλειμμα και ιδού!
Υλικά συνταγής (για 2 burgers)
- 2 ψωμάκια της αρεσκείας σας
- 2 μπριζολάκια χοιρινά
- 1 κ.γλ. άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με μελιτζάνα TRADIFRESH
- μερικές φέτες τομάτας
- λίγη ρόκα
- 2 κ.σ. τυροκαυτερή
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε τα μπριζολάκια, αφού τα έχουμε μαρινάρει στο άλειμμα.
- Βάζουμε στα ψωμάκια όλα τα υλικά, λίγο έξτρα άλειμμα και απολαμβάνουμε!
Επιπλέον: faganoula.gr
Καλή επιτυχία!