Η Εταιρεία μας

tradifresh-favicon
tradifresh-logo_retina

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία «TRADIFRESH» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Αντίγονο του νομού Φλώρινας και εδρεύει στο Αμύνταιο. Εφαλτήριο για την ίδρυση της αποτέλεσε η ενασχόληση του Ιωάννη Τσακιρίδη με την καλλιέργεια των εκτάσεων της οικογένειας από νεαρή ηλικία και η πολύτιμη γνώση την οποία έχει αποκτήσει παράλληλα με τις σπουδές του στην διοίκηση επιχειρήσεων ώστε να παντρέψει και να μετατρέψει όλο αυτό τον πλούτο γνώσεων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, σε επιχειρηματκή ενασχόληση του δευτερογενούς τομέα.

Η ιδέα ίδρυσης της γεννήθηκε δυο χρόνια πριν, μετά την ανάγκη που δημιουργήθηκε για αξιοποίηση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων αυτού του ιδιαίτερου τοπικού προϊόντος του νομού Φλώρινας ώστε να λάβει την αξία που του αρμόζει έπειτα από πολλές δεκαετίες και παράλληλα να αναγνωριστεί από το καταναλωτικό κοινό, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, ως ένα προϊόν ιδιαίτερο στην γεύση και στα αρώματα αλλά και χρήσιμο σε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Η «TRADIFRESH» ασχολείται με την τυποποίηση, μεταποίηση και εμπορία στον κλάδο του τροφίμου και ειδικότερα με την πιπεριά Φλωρίνης σε διάφορες γεύσεις και συνθέσεις.

Βιολογικά Προϊόντα

0

Ανθρώπινο Δυναμικό

0+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

0+

Εμπορικές Συνεργασίες

0+

«Ο πλούτος και η αξία της φύσης στο τραπέζι σας»

tradifresh-favicon
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο