Κράκερς με απαλό άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης

Κράκερς με απαλό άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης.. Κάτι που δεν θα λιώσει, δεν θα λερωθεί και σίγουρα θα το φάει με ευχαρίστηση το παιδί στο σχολείο.

Προτιμώ να φτιάχνω τα κράκερ στο σπίτι γιατί επιλέγω πόσα και ποια λαχανικά θα βάλω μέσα χωρίς πρόσθετα που δεν ωφελούν σε τίποτα τον παιδικό οργανισμό.

Έτσι έπεσε το μάτι μου στην πάστα από πιπεριά Φλωρίνης της tradifresh στην απαλή εκδοχή της που μπορεί να καταναλωθεί από μωρά από 6 μηνών βιολογική και με όλες τις πιστοποιήσεις. Με αυτό το τρόπο θα δώσω έξτρα γεύση στα κράκερ μου.

Άλλωστε η πιπεριά είναι πλούσια σε βιταμίνη C κάτι που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε το ανοσοποιητικό μας. Ας ξεκινήσουμε μπορείτε να τα ετοιμάσετε παρέα με τα μικρά σας έτσι θα έχουν παρει κι αυτά μέρος στη προετοιμασία του σχολικού κολατσιου τους.

Υλικά:

  • 100γρ. Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης απαλό
  • 25ml. Ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 80γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά κι ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.

Αφήνουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο να σταθεί.

Με ένα πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη μας και με κουπατ κόβουμε τα σχέδια της αρεσκείας μας.

Τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-18 λεπτά.

Συνταγή: Mrs Olivespoon

Scroll to Top